بازدید فرماندار شوشتر از آخرین مراحل راه‌اندازی طرح‌های تولیدی جدید در کشت و صنعت امام خمینی (ره) + عکس

فرماندار شوشتر با حضور در شرکت کشت و صنعت نیشکر امام خمینی (ره) از آخرین مراحل راه‌اندازی پروژه‌های تولیدی جدید این مجموعه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوشتر، دکتر سید محسن سید موسوی فرماندار شهرستان شوشتر ضمن حضور در شرکت کشت و صنعت نیشکر امام خمینی (ره) به همراه آقای عصاره‌نژاد مدیرعامل این مجموعه، برخی طرح‌های جدید و در حال راه‌اندازی را مورد بازدید و بررسی قرار دادند.

بزرگترین کارخانه تولید اسانس و عصاره گیاهان دارویی در خاورمیانه که با بهره برداری از آن سالانه بیش از ۱۴۴ تن اسانس اکالیپتوس و ۷۰۰ تن عصاره‌های گیاهان دارویی تولید خواهد شد، یکی از این طرح‌هاست که مراحل پایانی برای بهره برداری را طی می‌کند.

همچنین کارخانه تولید کود فسفاته و نیتراته و همچنین طرح کشت صنعتی درخت اکالیپتوس از جمله دیگر طرح‌های بازدید شده بودند.

در این دیدار فرماندار شوشتر از تلاش‌های مجموعه کشت و صنعت امام (ره) در سال《مهار تورم، رشد تولید》قدردانی کرد.

کجبافی و پارسازاده معاونان فرماندار و کوثریان معاون مالی و پشتیبانی شرکت امام (ره) هم در این بازدیدها حضور داشتند.

۲۲۶