فرماندار شوشتر: راهاندازی دفتر تسهیلگری یکی از راههای رسیدگی به مناطق حاشیه نشین شوشتر / نماینده شوشتر و گتوند: برای اشتغالزایی به دولت برنامه دادیم و خواستار تسهیل مسیر سرمایه گذاری هستیم
فرماندار شوشتر استقرار دفتر تسهیلگری را یکی از راههای موثر رفع مشکلات مناطق حاشیه شهرستان دانست و خواستار راهاندازی آن شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شوشتر، دکتر حجتاله دهدشتی ۲۸ اسفندماه آخرین روز کاری سال ۱۴۰۰، در جلسه کمیته کاهش آسیبهای اجتماعی که با حضور دکتر کریمیکیا معاون توسعه اجتماعی سازمان امور اجتماعی کشور و سردار گیلانی نماینده شوشتر و گتوند تشکیل شد، اظهار کرد: چندین منطقه حاشیه نشینی در شهرستان شوشتر وجود دارد که بعضی از آنها در محدوده شهر هم هستند و عمدتاً به دلایل مختلف از جمله ساخت و سازهای غیرمجاز ارائه خدمات به آنها با موانعی روبرو شده است.
وی افزود: دستگاههای خدمات رسان نمی توانند به شایستگی خدمات مناسبی به آنها ارائه دهند که موجب ایجاد مشکلات اجتماعی میشود. این مناطق متاسفانه نه کد روستایی دارند و نه جزء شهر محسوب می شوند.
وی ادامه داد: یکی از بهترین راهکارها برای رسیدگی به آنها ایجاد دفتر تسهیلگری است که امیدواریم به آن توجه شده و مجوز لازم برای راهاندازی آن مهیا شود.
فرماندار شوشتر در بخشی دیگر از صحبتهایش با اشاره رسم غلط تیراندازی در مراسمات، بیان کرد: رسم غلط تیراندازی در مراسمات بارها قربانی گرفته و همچنان هم ادامه دارد. البته تلاشهایی برای جلوگیری از اجرای این رسم اشتباه انجام شده اما باید همچنان با جدیت به مقابله با آن پرداخت.
دکتر دهدشتی خاطرنشان کرد: توزیع عادلانه ثروت از دیگر مسائل اثرگذار در کاهش و کنترل آسیبهای اجتماعی است که باید با دقت در خصوص آن برنامه ریزی کرد.
همچنین در بخشی دیگر از این نشست سردار گیلانی نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس اظهار کرد: موضوع بیکاری جزء مسائلی است که به ایجاد ناهنجاریهای اجتماعی کمک میکند، البته ظرفیتهایی ایجاد شده اما قطعاً کافی نیست.
وی افزود: یکی از مفیدترین راههای کاهش بیکاری و افزایش نرخ اشتغال، حمایت از بخش خصوصی است که برای این منظور در شوشتر و گتوند طرح و برنامههای زیادی به مجموعه دولت ارائه دادیم و خواستار تسهیل مسیر سرمایه گذاری هستیم.
وی ادامه داد: شرکتهای قوی در دو شهرستان شوشتر و گتوند وجود دارد که میتوانند توسعه پیدا کرده و در مسائل اجتماعی هم نقش آفرینی کنند.
وی اذعان کرد: شوشتر و گتوند شهرهای گردشگری هستند و همین موضوع به علاوه ظرفیت کشاورزی به راحتی میتوانند در صورت توجه بسیاری از مشکلات بیکاری و پس از آن موارد اجتماعی را حل کنند.
نماینده مردم شوشتر و گتوند تاکید کرد: نقاط قوت و مثبت این شهرستانها باید مورد توجه قرار گیرند تا بتوان با تکیه بر آنها مشکلات را کاهش داد. آمادگی لازم در این خصوص وجود دارد و پیشنهادات هم داده شده اما باید توجه خاصی در سطح ملی و استان به اینها صورت گیرد.
سردار گیلانی گفت: شهرداریها هم از جمله محورهای مهم توسعه فرهنگی و اجتماعی هستند که در شهرهای کوچک با توجه به محدودیتهای مالی و درآمدی این کار مغفول میماند، بنابراین نیاز است برنامه ریزی جدی برای اثرگذاری در این مورد صورت گیرد.
گفتنی است، در این جلسه دکتر کریمیکیا گزارشهای دستگاههای عضو کمیته کاهش آسیبهای اجتماعی را جهت انتقال به مقام عالی وزارت کشور دریافت کرد. همچنین پس از جلسه با حضور در شهر شهید شرافت مناطق حاشیه نشین را مورد بازدید قرار داد.